koxysz Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Witam. Wiem że temat o tej replice poruszany x razy ale były to porównania albo problemy użytkowników. http://www.asg.com.pl/M15A4_Rifle_wersja_wzmocniona_Classic_Army,p,5238.php Czy warto kupić? Wiem że można kupić KWA ale lubię M16 a ta ma bolt catch na dodatek. Ponadto replika jest firmy I klasy. Czy replika jest awaryjna i co wypadało by w niej zmienić. Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Skoro lubisz M16 to weź m16 KWA:D http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_136&products_id=1883 Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Post usunięty za łamanie zasad oisowni języka polskiego Arend Edited October 18, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Haha co ty koleś gadasz... Czytaj dokładnie i nie wprowadzaj ludzi w błąd... Cytat: Jak wspomnieliśmy wyżej: wyniki strzelania kształtowało działanie hop up pod wpływem dużej ilość silikonu. Im więcej kulek wystrzelono (także po teście tarczowym) - tym lepsza była skuteczność / celność repliki. I wszystko jasne. Niedługo się czołgu spotkamy gdzieś na strzelaniu to przetestujemy jak strzela KWA:) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
koxysz Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 Forgiel właśnie kolega Rubens powiedział mi abym ją wziął i właśnie tak zrobię bo solidny GB KWA a bolt catch to tylko dodatek. Właśnie ap ropo forgiel mam nadzieje ze jedziesz na aramare 23 października :D postrzelamy się troszeczkę i przy okazji (jeśli mi pozwolisz) zobaczę jak to KWA sieje :P Masz czas do rana aby poprawić błędy pisowni w swoich postach. Inaczej wylądują w koszu. Arend Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Niestety nie jade. Czekam z zamówieniem i dużo osób zwleka z wpłatą. Ale następnym razem:) Quote Link to post Share on other sites
koxysz Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 no trudno :D ale myślę za za jakieś 2 tygodnie znajdziemy odpowiedni termin abyś mógł wpaść :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts