Altec Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Witam, niedawno kupiłem Berette m92f green gas bb. Po kliku dniach strzelania wyleciała mi sprężynka. Jest ona od cylindra gazowego. Myślę, że wiem jak to naprawić, ale chciałbym się poradzić lepiej zapoznanych w temacie. Dołączam zdjęcie: Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 To skoro myślisz, że wiesz jak to naprawić... powiedz co uważasz za słuszne w rozwiązaniu tego problemu a my powiemy Ci czy robisz dobrze czy źle. (nie znam się, nie wiem jak to zrobić, nie wiem czy to poważne uszkodzenie czy nie itd. , ale tak myślę że słusznie napisałem) Quote Link to post Share on other sites
Altec Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 (edited) Powiedzieli mi, że to nie jest jakieś poważne uszkodzenie, wystarczy wymienić sprężynki (dwie). Kolegai, że wystarczy po prostu włożyć, ale nie jestem co do tego pewien. Nie wiem czy trzeba drugi koniec o coś zahaczyć, czy wpierw odkręcić cylinder. Edited October 19, 2011 by Altec Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Sprężynki w berettach da się wsadzić do środka bez żadnej ingerencji w mechanizm. Po prostu wsadzasz ją tam. Inna sprawa, że jak druga jest na miejscu to olej sprawę, z jedną działa równie sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Altec Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 Dzięki za pomoc, wszystko się udało :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts