Ukaosek Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Widocznie w chwili gdy sam "maxowałem" liczbę w koszyku było już ich tylko 15 na magazynie, no i nie dziwne że w tym stanie się rozeszły. Myślałem że jestem szczęściarzem że je wykryłem teraz cieszę się że w ogóle udało mi się kupić :D Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 (edited) ZNOWU SĄ !? Teraz tj. 17.35 wychodzi, że mają 18 szt. na stanie ! Edited January 9, 2012 by brod3c Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 ZNOWU SĄ !? Teraz tj. 17.35 wychodzi, że mają 18 szt. na stanie ! To brać ludziska, póki są, bo może znowu być posucha na dłuższy czas :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Święte słowa Sepp, a powiadam wam przyjaciele dolar 3,5złocisza tak więc ściągać z zagranicy nie ma sensu :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Wszystkich zainteresowanych informuję, że magazynki pojawiły się znów na składzie u Krakmanów. (Ponad 200) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts