delma19955 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Witam tak jak w temacie mam do was pytanie odnośnie karabinu CM.028 czy jest on dobry na pierwszy karabin jakie ma wady i zalety . Jestem zielony w sprawach asg z tego co czytałem dużo ludzi go poleca. Proszę o szybką odpowiedz . Z góry dziękuje. Link to post Share on other sites
MrOsamaful Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Tak, dobry. Reszta sobie doszukasz bo jest masa tematów o tej replice Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Dobra replika. Ma bardzo dobry zasięg i celność. Polecam wymianę gumki na Systemę, oprócz zwiększenia zasięgu podkręca kulkę tak, że nie leci tak "chaotycznie" jak na stockowej (w sensie że kulki idą w punkt, na stockowej jest dużo większy rozrzut). Na 3 kałachy które znam z każdym się coś działo. W moim poszły styki, u kolegi przestał strzelać (przedmuchanie GB pomogło) a u innego kolegi zębatka silnikowa się obniżyła i trzeba było regulować. Wszystkie naprawione. Ogólnie polecam. Link to post Share on other sites
arend Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany wielokrotnie. Użyj opcji "szukaj" Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts