paputexx Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Witam. Czy ktoś z was miał może do czynienia z tymi butami? czy są one wygodne, wytrzymałe? chodzi mi konkretnie o te buty http://www.zielonysklep.pl/pl/p/Buty-Surplus-Security/228 . prosił bym o opinie Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Nie opłaca się, lepiej kupić kontraktowe belleville 790G tak jak ja zrobiłem za 119 zł. To jest coś magnumopodobnego, czyli qpa. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Mi wytrzymały półtorej zimy. Pękły u góry z przodu na zgięciu i to po obu stronach. Dość ciepłe, ale potrafiły przemakać. Latem było mi w nich za ciepło. Zwykle wypady były w nich na max 6-8h w terenie. Na dłuższe chodzenie w terenie bym sobie podarował. Dla osoby pracującej w ochronie może i przydatne, ale do łażenia w terenie w naszych klimatach raczej słabo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts