zubol Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Witam , mam spory problem , otóż pęknął mi zamek w mojej hi-capie 7 przerobionej na 5.1 , zrobiło się to od tak z samego strzelania (ze 3k strzałów poszło) , nie było żadnego uderzenia ani nigdy mi nie spadł . Ma ktoś pomysł jak to naprawić? replika była super i oprócz w.w usterki w pełni sprawna . Co gorsza zamków do niej (i do jakiejkolwiek hicapy) nigdzie nie ma oprócz tych z guardera , które kosztowały by mnie 2 razy więcej niż sama replika (dałem 100 za niemal nową od kumpla:D) Link do fotek : http://imageshack.us/g/94/zdjcie0277j.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Znal się ani nie lutuje, ani nie spawa. Kleić można spróbować żywicą epoksydową ale bez gwarancji na trwałość. Masz też pw. Quote Link to post Share on other sites
NeOcRoN Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Dałbym jakieś ładne blaszki na boki, dorobił gwinty itd i ładnie to poskładał. Dodatkowo wzmocniłbym to klejem utwardzanym termicznie, tak jak robiłem swój GB do Barretta i myślę że raczej by działało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts