morf420 Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Witam. meczy mnie problem zacinającego się mojego pseudo PSL Romaczka . (pseudo swd od JG body ) . Mianowicie , gdzie czasem przełączam z full auto na pojedynczy to sie spust zacina . Da się go wcisnąć ale tak dziwnie strzeli (spust) i dopiero dochodzi do końca , ale i tak karabin nie oddaje strzału . o co może chodzić ? Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Witam. Karabinek nowy, czy używka. Zmieniałeś kostkę/przerywacz ? Zdarza się czasami tak ,że przerywacz nie "kładzie się" w pozycji maxymalnie schowanej i podnosi kostkę, zanim ta dotknie styków. Lub jeśli zmieniałeś go to różni producenci robią jego "stopkę" (czyli do co podnosi - nie wiem jak to nazwać:P ) na różną wysokość od 2mm do prawie 3. Przyjrzyj się temu elementowi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts