nikill Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Chciałbym w najbliższym czasie zakupić karabin sr25, jednakże nie mam pieniędzy na repliki od ca czy g&p. A więc mam pytanie, która replika jest lepsza sr25 a&k czy sr25 od jg ? I jeszcze jedno pytanie: słyszałem że w tych replikach zamiast zwykłego gearboxa v.2 użyto jego przedłużonej wersji. Czy można tą wersję gb lub części do niej zakupić w Polsce czy trzeba sprowadzać z zagranicy ? jak wytrzymałe są gearboxy tych firm ? Link to post Share on other sites
NeOcRoN Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Myślę że wszystkie pytania odnajdziesz jesli uzyjesz takiego cuda jak : http://forum.wmasg.pl/index.php?app=core&module=search Link to post Share on other sites
nikill Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 (edited) Nie znalazłem tam podobnego porównania ani nic o tym gb :( Jeżeli ty takie widziałeś to daj linka. Edited November 1, 2011 by nikill Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Przeglądnij tematy poświęcone obu replikom i wyciągnij samemu wnioski. Jeśli czegoś nie będziesz pewien - zapytaj. W każdym bądź razie - ten dział, to na pewno nie miejsce na takie pytania. Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Karabiny wyborowe" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". A poza tym - dublowanie tematów jest niedozwolone. Link to post Share on other sites
Recommended Posts