kolega999 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) Witam,szukałem na forach informacji o danych tej repliki https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_gbb_karabiny/a_w_s_s_we-m16a1_hard_kick_gas_blowback_type-2775.html ,nigdzie nic nie znalazłem co by mnie zainteresowało i widzę że nikt jej nie posiada.A więc czy moglibyście podsunąć temat gdzie dowiem się jak ta replika sie sprawuje,czy nie jest awaryjna i czy warto ją zakupić.A może z was ktoś o niej coś słyszał,takie odpowiedzi też będą mile widziane. Pozdrawiam Edited November 6, 2011 by kolega999 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Przeczytaj temat o jakiejkolwiek replice WE A.W.S.S. ,było gdzieś na pewno o M4 coś. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) W dziale gazowym jest obszerny temat o emkach WE. Info o A.W.S.S. będzie w środku. Edited November 6, 2011 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts