fifla12 Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Witam ! Otóż mam replike m16a3 od SRC gem.III Problem mój polega na tym że gdy strzelam to kulki zachowują się tak jakby nie było hop-up tzn.lecą i zaraz opadają problem polega na tym ze hop-up działa (gdy podkręcę go na full to kulki nie wylatują to znaczy ze hop-up jednak działa)nawet wymieniłem gumke na MadBull bo myślałem ze poprzednia się już zużyła. Co zrobić zeby replika działała normalnie i kulki leciały daleko a nie opadały po 30m ?? Używam kulek 0,25g Gunfire Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Radzę dopisać w ogłoszeniu w komisie, że replika strzela na 30m. Quote Link to post Share on other sites
fifla12 Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 temat do zamknięcia to była źle założona gumka hop-up Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts