GreenPL Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Witam! Chciałbym kupić jakąś emke do 700 PLN (max750). Szukałem na forum, lecz dowiedziałem się tylko że M zaczyna się od 1000 zł. Myślałem nad zakupem bi 5181 lub JG 3 gen. (są tylko na www.airsoftxtreme.pl ;/) Zależy mi żeby było z 400 fps i full metal. Z góry dziękuje i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Brawo! Odpowiedź zawarta w pytaniu. Nie ma dobrej emki za 700 pln. To jest jedna wielka loteria, czasami trafiają się fajne egzemplarze a czasami syf jakich mało. Quote Link to post Share on other sites
GreenPL Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Szukałem jeszcze wczoraj troszkę znalazłem https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/pj16a3_p_j-2828.html Co o tym sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Sądzimy żebyś dozbierał jeszcze trochę pieniędzy do emki KWA drugiej generacji. Stosunek jakości do ceny miażdży. Quote Link to post Share on other sites
Mijagi Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 @Nath, jeżeli chodzi o produkty KWA to czy wybór LMT Defender 16 od KWA/ASG będzie dobrym wyborem? i czy na Zbrojowni mają to tej generacji o której mówisz? bo szczerze powiedziawszy chciałem kupić coś do 700zł, ale jednak po przeczytaniu Twojej wypowiedzi, postanowiłem przez zimę sobie dozbierać by na otwarcie sezonu uderzyć z czymś mocniejszym jakościowo. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Kup M4A1 KWA z serii LMT Defender. Chodzą po 920 zł. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) Tak, spokojnie możesz brać wersję KWA/ASG (z biciami LMT). Pamiętaj tylko że musisz sobie doliczyć kasę na baterię (polecam jakieś lipo) i ładowarkę do tejże baterii (imax b6?). Co do reszty to zachęcam do lektury bardzo obszernego tematu na forum poświęconego replikom z tej rodziny http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/44986-m4a1-z-kwa/ Edited November 19, 2011 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts