Oleander Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Co myślicie o takim magu: http://gunfire.pl/product-pol-1152195541-Magazynek-Hi-Cap-do-M4-Pmag-BLACK-300rds.html Czy ktoś może używał, słyszał od znajomych jakąś opinię? Cena i wygląd kuszą. No i będzie lans na oryginalne podróbki ;) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Mam jedną sztukę. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak działa, ale jeśli chodzi o wykonanie, to zrobiony jest nie najgorzej (ale wg mnie ustępuje wykonaniem np. midom KA). To, co rzuciło mi się w oczy - bardzo ciężko wchodzi do korpusu z Boyi, natomiast stosunkowo luźno do korpusu III generki A&K (mając przy tym minimalne luzy w stosunku do innych magazynków, których do tej pory używałem). Jutro powinienem znaleźć chwilkę by sprawdzić jak działa ten magazynek. Quote Link to post Share on other sites
Oleander Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 No, nie mamy co porównywać chiniola do japońca, czy innego taiwańca. Ja mam akurat emke G&P, a tam chińskie magi wchodzą dość luźno(mam 2 boie). Najbardziej mi chyba lata low od KA. A najgrubsze magi robi G&P. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Jeśli to te same pmagi, które dodają do Masady A&K (wyglądają identycznie, też przezroczyste wnętrze, praktycznie każdy szczegół się zgadza) to fajne magazynki, nieźle wykonane, bardzo dobrze podają. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Krótki test w replice A&K - podają bez problemów zarówno na semi jak i na auto (kulki G&G). W replice z korpusem Boyi mają problemy z podawaniem na kulkach P&J Premium, ale w tej replice większość magazynków ma problemy więc tym bym się nie przejmował ;). Przezroczysta część plastiku pozwala stwierdzić czy mamy jeszcze kulki w magazynku, co jest bardzo fajnym rozwiązaniem :). Jak na razie - polecam :). Quote Link to post Share on other sites
Oleander Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Dzięki wielkie ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts