Didi Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Dobry wieczór. Ostatnio postanowiłem przeczyścić swój magazynek do Ak 74 od Elementa. I tu mam problem. Jak już coś rozłożę, to potem nie mogę tego złożyć. Cały magazynek jest w częściach. I tu mam do Was pytanie drodzy użytkownicy Wmasg, jak zlikwidować tę usterkę, czyli krótko mówiąc złożyć całego maga do "kupy"? PS Zapomniałem dodać, że do Mid-cap. Edited November 16, 2011 by Didizip Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Najpierw wkładasz sprężynę (oczywiście wcześniej wkład musi być już złożony, tylko sprężyny ma brakować i jej zatyczki), a na końcu wkładasz zatyczkę mechanizmu. Nie składaj go wylotem kulek na końcu. I to w sumie tyle. Ciężko to opisać, a filmu nie mam jak nagrać. Uwierz, że jest tylko jedna możliwość, więc z tak ubogim i nieprecyzyjnym opisem - da się. Link to post Share on other sites
Didi Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Dziękuję Ci, Lesiu. Jutro spróbuje, bo dziś mi się nie chce. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Przy czym uważaj na śruby, bo to zostały zrobione ze stopu papieru ze szczurem z podłogi chińskiej fabryki. Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Przy czym uważaj na śruby, bo to zostały zrobione ze stopu papieru ze szczurem z podłogi chińskiej fabryki. :D:D:D:D:D Hahahaha... od razu mi się poprawił humor przed snem :D Przepraszam za spam/offtop ale nie mogłem się oprzeć :D:D:D ... hahaha... Link to post Share on other sites
Didi Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Prawie ogarnąłem. Zastanawiam się teraz jak ułożyć ten element, który widać zawsze przez "otwór", przez który wkłada się kulki. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Prawie ogarnąłem. Zastanawiam się teraz jak ułożyć ten element, który widać zawsze przez "otwór", przez który wkłada się kulki. Powiem Ci, ze nie zwracałem na to uwagi, a magi mi działają, stąd też myślę, że to nie ma znaczenia, pod każdym kątem będzie działać. :P Link to post Share on other sites
Didi Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Podziękował bardzo za odpowiedzi. ;) Można zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts