Guest gecko123 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Witam! Chciałbym kupić G36, wybór padł na Aresa. Chciałbym mieć 430-450 FPS, conajmniej 20rps na LiPo 11. Tutaj pytanie. Lepiej wziąć wersje starszą, czy nową, sygnowaną Aresem? Która ma lepsze bebechy? Czy można odłączyć EBB? Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Nowy ares, albo i nie, ale z tego co pamietam to taki ares ma: - w okolicach 450 fps - głowicę bez kierunkowania(po prostu oring i żadnych dziur) - zębatki TU - silnik zwykły - tłok też raczej zwykły - sprężyna 130 Miałem tylko takiego Aresa na oczy i tak się prezentował czyli jak napisałem, więc już twoje oczekiwania FPS'owe by spełniał. Było to jakiś czas temu i nie powiem, który to był. Jak ktoś wie to niech napisze. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ilość FPS pokrywa się z G36 Aresa, produkowaną dla Umarexa, która aktualnie jest na GF. Dziwiła mnie ta ilość FPS, myślałem, że coś pochrzanili. Wielkie dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Podczepię się pod temat. Czy ktoś sprawdzał jak w Aresie pracują adaptery do M'kowych magów ?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts