Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

v.3 nie strzela

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Z drugiej strony jakbym posłuchał takiej rady to bym nie umiał tego co umiem...

Nie do końca oto mi chodziło. Jak się ma jedną replikę a się ,,spieprzy,, to można ,,spieprzyć,, jeszcze bardziej ,tym bardziej jak się nie ma o tym pojecia i niema co sie mądrzyć... Lepiej jest poćwiczyć na jakimś zepsutym GB, jak sie takiego nie ma, to pewnie kumple mają.

Kiedyś miałem tylko jedną replikę z ,,normalnym,, GB i się właśnie schrzaniła to rozebrałem i naprawiłem sam.W mechanicznych rzeczach lubiłem grzebać już od dzieciaka :biggrin: I teraz naprawiam gnaty innym :D Dobra koniec OT.

Perski, jak AKM wróci z serwisu to napisz przez co dokładnie nie śmigało :>

Edited by kamil_17

Ok , napisze jak wróci ( najwcześniej w piątek ) . Co to rozkręcania gearboxa (sory troche za ot ) - moją pierwszą profesjonalną repliką było AK47 JG - mam go do dej pory - i właśnie NA NIEJ cwiczyłem pierwsze rozkładanie gearboxa - i zawsze mi się udawało ( zamontowałem nawet EBB - a potem rozmontowałem ) . Co innego walczyc z spr. 110 (ak47 jg) a ze spr. 140 guarder - która tak mnie wkur**** że ....bez komentarza .