johny13 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Z tym się zgodzę ; ale jak się nie znasz to nie warto otwierać GB . jak masz trociniak zamiast glowy, to lepiej nie otwirej. do naprawy gb wystarczy uzyc glowy i logicznego myslenia ... Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 (edited) jak masz trociniak zamiast glowy, to lepiej nie otwirej. do naprawy gb wystarczy uzyc glowy i logicznego myslenia ... Prędzej "zręczności" mistrzu . Logiczne myślenie przydaje się głównie w matematyce , jak i w życiu. Edited November 21, 2011 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Z drugiej strony jakbym posłuchał takiej rady to bym nie umiał tego co umiem... Nie do końca oto mi chodziło. Jak się ma jedną replikę a się ,,spieprzy,, to można ,,spieprzyć,, jeszcze bardziej ,tym bardziej jak się nie ma o tym pojecia i niema co sie mądrzyć... Lepiej jest poćwiczyć na jakimś zepsutym GB, jak sie takiego nie ma, to pewnie kumple mają. Kiedyś miałem tylko jedną replikę z ,,normalnym,, GB i się właśnie schrzaniła to rozebrałem i naprawiłem sam.W mechanicznych rzeczach lubiłem grzebać już od dzieciaka :biggrin: I teraz naprawiam gnaty innym :D Dobra koniec OT. Perski, jak AKM wróci z serwisu to napisz przez co dokładnie nie śmigało :> Edited November 22, 2011 by kamil_17 Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Ok , napisze jak wróci ( najwcześniej w piątek ) . Co to rozkręcania gearboxa (sory troche za ot ) - moją pierwszą profesjonalną repliką było AK47 JG - mam go do dej pory - i właśnie NA NIEJ cwiczyłem pierwsze rozkładanie gearboxa - i zawsze mi się udawało ( zamontowałem nawet EBB - a potem rozmontowałem ) . Co innego walczyc z spr. 110 (ak47 jg) a ze spr. 140 guarder - która tak mnie wkur**** że ....bez komentarza . Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Prędzej "zręczności" mistrzu . Logiczne myślenie przydaje się głównie w matematyce , jak i w życiu. juz widzialem "logiczne myslacych" ktorzy wkladali do gb 4 rodzaje roznych srobek ( w zaleznosci od gwint, typ, rozmiar) po wkretosroby konczac ... Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Nikogo to nie obchodzi i tylko offtop robisz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts