casus Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Witam! Jak w temacie: szukam sklepu (Polskiego), gdzie są dostępne teraz (lub w najbliższej przyszłości będą) scary firmy Ares najlepiej wersja L. Szukałem dość trochę, lecz bezskutecznie, może któryś z userów zna takowy sklep. Interesują mnie nowe karabinki, nie piszcie na pw, że macie do sprzedania. Jeśli to jest zły dział proszę o przeniesienie. Wybrałem moim zdaniem najbardziej odpowiedni. Pozdrawiam! casus Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 To sobie daj z szukaniem spokój, gdyż raczej nic nie znajdziesz. SCARów ARESa nie ma nawet za granicą. Pisałem nawet maila do samej firmy ARES, ale nie dostałem na to pytanie odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
casus Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Specshopowcy powiedzieli mi, że Ares ma problemy z licencją firmy FN na scary... No nic, trzeba będzie poczekać do przyszłego roku... :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts