woj5123 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 (edited) Witam Mam problem z moją repliką (m16a3 z wymienioną częścią bebechów (jakie są wymienione to sprawdźcie na moim profilu)). Problem polega na tym ze pluje max na 1m. Gdyby to chodziło o hopka to bym coś już z tym zrobił jednak włożyłem lufę i hopka kumpla ten sam efekt. Po za tym podczas strzału (ze złożonej repliki) słychać takie dziwne klekotanie (tak jak by dwu strzał), co w przypadku strzelania z samego GB nie występuje. Po rozłożeniu GB wszystko wyglądało dobrze wiec złożyłem go i to samo. Może ktoś spotkał się z podobną sytuacją albo wie w czym jest problem to niech napisze. Z góry dzięki. Edited November 20, 2011 by woj5123 Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Zobacz może masz pękniętą dysze . Quote Link to post Share on other sites
woj5123 Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 (edited) Zobacz może masz pękniętą dysze . Sprawdziłem dysze. Jest w cała, nie pęknięta. Jednak po odkręceniu głowicy tłoka znalazłem takie pęknięcie. Domyślam się ze to przez to ale mogę się mylić. Uploaded with ImageShack.us Edited November 20, 2011 by woj5123 Quote Link to post Share on other sites
Rycerz Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Głowica do wymiany nie masz sprężania dlatego ci kulki na 1 metr lecą :( Quote Link to post Share on other sites
woj5123 Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Ok Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts