Macba888 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Witam, potrzebuję kilka informacji, których na forum nie udało mi się znaleźć. Zastanawiałem się ostatnio nad kupnem kilku rzeczy w WGC Shop. Moją uwagę przykuł między innymi dość tani green gas (guarder za 7$, w Polsce około 40zł), którego nie można jednak wysłać pocztą lotniczą, a jedynie drogą lądową. A więc: 1. Ile czasu trzeba czekać na paczkę wysłaną przez "surface mail" 2. Jakie są jej przybliżone koszty? 3. Może ktoś się orientuje, czy na wmasg są przeprowadzane zamówienia zbiorowe, przy których można także zamówić green gas? Z góry dziękuje, Macba888 Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Tak naprawdę do tu będzie taniej https://www.taiwangun.com/gazy_i_smary/green_gas_1000ml-26.html . Co z tego że kosztuje 7$ - a koszt przesyłki , cło , vat . Ciekawe ile teraz $ kosztuje ? Quote Link to post Share on other sites
Macba888 Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 (edited) No tak green gas w wyjdzie raczej taniej u nas, ale na WGC chciałem kupić również kilka rzeczy niedostępnych/dużo droższych w Polsce. 1$ około 3.22 w tej chwili Edited November 20, 2011 by Macba888 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts