PancerKrasnal Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Czy ten karabin był by dobry, co sądzicie? http://gunfire.pl/product-pol-1152189676-DropZone-CM028U-.html PS: Proszę o nie zamykanie tematu ze względu na to że było już dużo takich, bo ja żadnego takiego tematu nie znalazłem, jeżeli jest, to proszę o linka. Chodzi mi o dobre AK-74 Tactical do 500 zł. Link to post Share on other sites
Andzia Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 bo ja żadnego takiego tematu nie znalazłem, jeżeli jest, to proszę o linka. Dobry dowcip. Link to post Share on other sites
PancerKrasnal Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Żaden dowcip, taki mądry to znajdź, niby dużo ale ja jeszcze tego forum nie ogarniam, po za tym, jak już chcesz się wypowiadać i zabłysnąć to na temat. Link to post Share on other sites
patch Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Black Magic: http://forum.wmasg.pl/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1&search_term=cm.028u Chyba pójdę się edukować do Hogwartu... Następnym razem użyj: Edited November 23, 2011 by patch Link to post Share on other sites
PancerKrasnal Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Ta, wpisałem Ak-47 tactical i gówno znalazłem, wybacz, ale jestem zielony, i jak na razie gówno o asg wiem. Link to post Share on other sites
minus25 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Więcej powyklinaj to dostaniesz kupon wypoczynkowy od forum pewnie. A wpisywałeś oznaczenia? np Cm.028? Link to post Share on other sites
patch Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Mały tutorial: 1.Nie wpisuj AK-47 Tactical tylko oznczenie repliki np. cm.028u, G608-2 itp. 2. Nie ma to nic wspólnego ze znajomością tematu jakim jest airsoft. 3. To, że jesteś nowy nie zwalnia Cię z używania szukajki. 4. Takie odzywki to nie na tym forum... Link to post Share on other sites
koxysz Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Popieram patcha ale tak swoją drogą to przecież ta replika to cm 0.28 tylko że w "pseudo" tacticalu więc nie wierzę że nie ma tematu o niej. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Popieram patcha ale tak swoją drogą to przecież ta replika to cm 0.28 tylko że w "pseudo" tacticalu więc nie wierzę że nie ma tematu o niej. cm.028u to to samo co cm028 tylko w innym plastikowym "opakowaniu" . Link to post Share on other sites
koxysz Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 A co wynika z mojej wypowiedzi? Mówię że to to samo tylko orisowane... Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Kurda ludzie. Jest kupa takich samych tematów i we WSZYSTKICH odsyłacie ich do szukania, bo jest kupa takich samych tematów. Błędne koło. Link to post Share on other sites
Nath Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Kurda ludzie. Jest kupa takich samych tematów i we WSZYSTKICH odsyłacie ich do szukania, bo jest kupa takich samych tematów. Błędne koło. Proszę, myśl zanim coś palniesz, bo ręce opadają. Szukajka jest pełna tematów o tej replice i to nie takich, które nic o niej nie mówią. 30 sekund koncepcyjnego myślenia, 30 sekund klepania i klikania i jest. Mała podpowiedź: 1. Klikasz "szukaj". 2. W pole "znajdź słowa" wpisujesz "CM 028" bądź "CM 028U", 3. Z listy forów w dolnej części wybierasz "II klasa->Opisy i informacje" 4. Klikasz szukaj. Viola. Edited November 23, 2011 by Nath Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Autora tematu proszę o zachowanie pewnej kultury. Rozumiem, że jesteś zielony i nie masz pojęcia w jaki sposób wyszukiwać interesujące Cię informacje - koledzy wyżej w dobry sposób przedstawili Ci czego powinieneś szukać. Podsumowując - chcąc szukać informacji o replice - wpisujesz jej nazwę nadaną przez producenta, a nie ostry odpowiednik (zwłaszcza, że w pewnych przypadkach ostrych odpowiedników replik nie ma). W tym wypadku powinieneś poszukać informacji o replice CM.028 - na Twoje szczęście nie będzie to trudne zadanie, bowiem ta nazwa pojawia się na forum codziennie, replika ta jest bardzo dobra jak na tą cenę i znana - z tego powodu niemal w każdym dziale znajdziesz o niej informacje. CM.028 występuje w wielu odmianach (np. CM.028A, CM.028U, itp.). Wszystkie mają takie same wnętrzności i różnią się wyłącznie z zewnątrz. Teraz już nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem informacji więc temat zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts