Ghost502 Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 mam 14 lat i chciałbym dołączyć do teamu ASG jestem z Otwocka okolic Warszawy chciałby mnie ktoś przyjąć do teamu ? Link to post Share on other sites
Terkov Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Popytaj na forum lokalnym. I zanim Arend Ci nabazgra na czerwono w poście: zaczynaj zdanie z dużej litery i używaj interpunkcji ;) Link to post Share on other sites
toca5 Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Jesteś za młody, żeby grać w Airsoft. Link to post Share on other sites
Terkov Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Jesteś za młody, żeby grać w Airsoft. Oficjalnie tak, ale różnie to bywa :wink: Choć nie ukrywam, że wiek jest dużym ograniczeniem (obecnie przeżywam to już drugi raz - czekam aż brat skończy 16 lat). Link to post Share on other sites
Phenomen Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Nie wezmą cię ;) Sam mam 15lat i muszę czekać :D Nie ma się nawet co sprzeczać, że jesteś odpowiedzialny i tak dalej, to nic nie da trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. A poza tym jesteśmy młodzi wydaje się nam, że jesteśmy odpowiedzialni a tak naprawdę nie wiadomo co nam do łba strzeli xD Link to post Share on other sites
Śliwa Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 (edited) Trenuj, zbieraj sprzęt... Poza tym, w wieku 14-15 lat, na lokalne małe strzelanki pewnie da się chodzić, tylko, że musisz mieć jakieś znajomości, kogoś kto wprowadzi cię w lokalny światek airsoftowy :) Ale o większych teamach, zlotach, manewrach... zapomnij do 16stki, albo i nawet 18stki. Przykro mi. Edited November 25, 2011 by PiotrqŚ Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Tak jak zostało to już powiedziane - informacji powinieneś poszukać na lokalnym forum (lub w lokalnych działach na WMASG). Na udział w oficjalnych imprezach raczej nie licz, ale w wielu miejscach istnieją grupy zrzeszające osoby poniżej 16 roku życia - przy odrobinie szczęścia i solidnych poszukiwaniach w Internecie powinieneś trafić na strzelających się rówieśników gdzieś w Twoich okolicach. Link to post Share on other sites
Recommended Posts