Matiz1911 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Witam wszystkich ! Mam problem mianowicie dziś przyszedł do mnie nowy CZ75 firmy KWA, niestety coś jest nie tak, ponieważ po załadowaniu maga gazem mogę strzelić tylko 2-3 razy. Strzelałem w temp. pokojowej więc zimno odpada. To moja pierwsza gazówka i się na tym nie znam, możliwe że robię coś źle. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
asas Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 (edited) Spróbuj ładować gazem dłużej. Upewnij się, że dobrze <to jest pod kątem 90 stopni> przykładasz butlę do zaworu. Ewentualnie przyłóż ucho do butli i sprawdź czy gaz się "przelewa". Na 90% źle ładujesz magazynek ;) Edited December 1, 2011 by asas Quote Link to post Share on other sites
Matiz1911 Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Dzięki wielkie. Już wszystko w porządku :) Hmm a w instrukcji było napisane 3 sekundy ... Jeszcze raz dziękuję bardzo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts