sanio Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Pewnie o emkach były tematy ale zamierzam się spytać o jedną konkretną (dokładnie o jej zakup) i gdyż nie mam jej zdjęć to ją opisze Jest to M4 ICS nie wiem dokładnie która wiem że, ta z silnikiem ICS Turbo 2000 (podobno lepszym od 3000).Zmieniane były prowadnica na systeme, sprężyna m 110, kable niskooporowe, precka systema, gumka systema, replika ma mniej wiecej dwa lata przebieg ok 50k , oryginalny ris od ICS za 450zł i kolba modstock za 200zł + osłonki te takie boczne na risach od ostrej :D za to proponuje mi 800zł i jak opłaca się ? Pozdrawiam, SAnIo^^, Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ja bym nie kupił dla zasady, nie ważne jaka cena. Jeśli sprzedający upiera się że T2000 jest lepszy od T3000, to fakt ten świadczy o jego nieuczciwości. Poza tym już w 2008 roku ICS przestał stosować T2000, tak więc replika ma chyba więcej niż 2 lata. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts