James Ryan Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 (edited) Witam W Trójmieście utworzyła się nowa Grupa ASG której jestem CL serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych nie mamy progu wiekowego ale.. No właśnie to ale to to że trzeba posiadać replikę i mundur z okresu WW2 (nieważne czy Amerykański, Niemiecki, Angielski, Polski, Włoski, itd) ważna jest chęć przyłączenia się oraz zaangażowanie. Ja sam rekonstruuje US Airborne 506th kolega rekonstruuje 2nd Rangers także zapraszamy wszystkich chętnych Wszelki kontakt na pw lub gg lub pod mail jamesryan90_10@yahoo.com Liczę że znajdzie się wielu sympatyków tego okresu zwłaszcza że w Polsce grup WW2 ASG jest na palcach jednej ręki i to nie wiem czy cała ręka się uzbiera tych grup. Fajnie by było utworzyć takie coś w rodzaju jak na tym filmiku Pozdrawiam James Ryan Edited December 5, 2011 by James Ryan Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Ja sam rekonstruuje US Airborne 506th kolega rekonstruuje 2nd Rangers także zapraszamy wszystkich chętnych Nie widziałem Was i nie chce pochopnie oceniać. Ale rekonstrukcja, zwłaszcza przy tym okresie to dość poważne słowo, i wymaga zwykle dużego zaangażowania. :icon_razz2: Generalnie bardzo ciekawa inicjatywa. Życzę Wam jak najlepiej i żeby grupa rozwijała się jak najlepiej. :wink: Rozreklamujcie się tylko odpowiednio, aby ludzie wiedzieli o Waszym istnieniu. Choć wydaje mi się, że z nowymi członkami może być ciężko, bo aktualnie większość dąży do jakichś współczesnych SF i innych tego typu kreacji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts