Radziul Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Witam, stoję przed wyborem kolimatora do mojej repliki P90, która na początku miała być repliką wyłącznie do CQB, los chciał że ma teraz ponad 400 fps i po prostu zaskoczył mnie szczeciński limit fpsów a downgrade'a nie chcę robić. Do rzeczy: Nigdy nie korzystałem z kolimatora i nie mam pojęcia, który się sprawdzi lepiej. Do wydania mam ok. 350zł Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Otwarty lub EoTech Link to post Share on other sites
arend Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Dokładnie taki jaki Tobie się spodoba.W końcu chyba masz swój gust, a każdy typ koli się sprawdzi. Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 jedyne co się nie sprawdzi to aimpoint na wysokim montażu, nie da się celować. Link to post Share on other sites
Paweł18 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Zdaje się, że jak poszperasz na forum to to wszystko już wiele razy było. Z całym szacunkiem, ile razy można się powtarzać? Link to post Share on other sites
Radziul Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 (edited) Zdaje się, że jak poszperasz na forum to to wszystko już wiele razy było. Z całym szacunkiem, ile razy można się powtarzać? Bez szacunku, nie mogłem znaleźć. EDIT: Ok do zamknięcia. Edited December 14, 2011 by LogaN Link to post Share on other sites
Recommended Posts