niedzwiedziek51 Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 (edited) Witam, szukam wymiarów konwersji phantom do AUG. Chce zrobić coś takiego sam, lecz na stronie nie ma wymiarów. http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2021 Dzięki za pomoc, Niedzwiedziek EDIT: Jeżeli ktoś ma taką możliwość, prosze o podpowiedź i zdjęcia jak to przymocować do repliki Edited December 14, 2011 by niedzwiedziek51 Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Coś takiego nie istnieje w broni palnej, więc wymiary możesz dać dowolne. Chyba, że chcesz robić wierną replikę airsoftowej konwersji :zastanawia: Pomocny materiał: Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 (edited) Ja swojego zrobiłem z rury aluminiowej i plastikowych krążków wytoczonych na tokarce. Średnica to chyba 40mm.... długość krótkiej wersji to długość lufy zewnętrznej bez tłumika płomienia. Zamontowany był na wcisk :D A wyglądało to mniej więcej tak: Tylko na zdjęciach jest już trochę zdezelowany :P Zapomniałem dodać. Jeden plastikowy krążek jest na początku, drugi gdzieś pod koniec. Edited December 14, 2011 by Jade Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedziek51 Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Dzięki, mam już samą rure i nakrętki, ale jak to sprytnie zamontować? Wątpie, aby utrzymało się na wcisk :maniak_smutny: Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Mógł byś spróbować wywiercić dziurkę w w nakrętce, nagwintować i wkręcić śrubkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts