tranox Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Cześć. Mam w giecie problem. Otóż wyjąłem komorę hop up i zdemontowałem z niej taki półpierścień z trzema "ząbkami". Z tego co widzę na zdjęciach, trzeba go wcisnąć w to takie obrotowe coś czy się gumkę reguluję;/ Ale za Chiny nie mogę tego wpasować..... A drugi problem, nie wiem gdzie mam wmontować element czwarty od lewej: http://gunfire.pl/product-pol-1152195241-Komora-Hop-up-do-G36.html# Nie mam pojęcia jak brak spasowania tych dwóch elementów wpływa na strzelanie, bo czekam na kulki, ale sądzę że tragicznie;/ Proszę o szybką pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Po pierwsze: Jeżeli dobrze rozumiem chodzi ci o ten element trzeci od lewej na zdjęciu. To "coś" trzyma całą komorę w miejscu. żeby to założyć musisz najpierw założyć kółko do regulacji. Dopiero wtedy zakładasz ten element tak żeby wpasował się w wycięcia na lufie. Po drugie: Ta część wchodzi pod kółko regulacji i dociska dystanser. Quote Link to post Share on other sites
tranox Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 Czyli ten czwarty element wchodzi pod kółko regulacji? Quote Link to post Share on other sites
Hector Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 (edited) Tak, zakładasz go na dystanser i i na niego wkładasz pokrętło regulacji. Edited December 21, 2011 by Hector Quote Link to post Share on other sites
tranox Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 Dzięki, tak zrobiłem;D Nie wiem jak lata bo Gunfire mi przysłał magazynek do ak od boyi zamiast kulek;/ Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts