hokager Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Hej Chciałbym z tego sklepu zamówić kilka replik nie znalazłem o nim opinii. Czy ktoś korzystał z usług z tego Sklepu ? Jakie są opinie na jego temat ? Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 kupiłem u nich 3 razy w sumie na około 200$ wszystkie przesyłki przyszły do 10 dni więc bardzo polecam Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Ile pi razy oko za wysyłkę jednego kilograma sobie liczą? Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Wiesz co u nich tez jest zależność gabarytowa, ale wystarczy założyć konto i przed potwierdzeniem zamówienia wszystko będziesz miał. Teraz wrzuciłem jakąś klamkę, paczka ok 2,3kg i wychodzi 37zł (~15zł za kg) więc jest fajnie. A pi razy oko to koszta są takie jak już te doliczone np w ebairsoft ale obsługa i przesyłka o niebo lepsza. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts