morf420 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Hej , dziś wymieniłem stock części w L96 Well warrior na http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/zestawy-cylindra-inne/wzmocniony-zestaw-na-550-fps-do-mb01-mb05-mb06-i-mb08-p-j.html Niestety na tym zestawie nie da się odciągnąć zamka tak by mechanizm spustowy złapał tłok (chyba) Próbowałem też wsadzać prowadnicę z nowego zestawu , reszta stock i nic / to samo . próbowałem sprężyny z nowego zestawu , reszta stock i nic ;/ Wytestowałem wszystkie możliwe sposoby i nic . O co może chodzić ? Prowadnice są IDENTYCZNE mierzyłem suwmiarką i wszystko takie samo a mimo to nie działa , tłoki też są takie same , jedynie spring jest troszkę krótszy . Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Jesteś pewny że dobrze złożyłeś ? Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 tak , wszystko złożone tak jak powinno Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Pewnie źle założyłeś zespół cylindra względem tego seara co trzyma tłok. Spróbuj na oryginalnym tłoku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts