Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cm.046 problem

Recommended Posts

Witam dostałem na święta Cymę 046 i mam z nią pewien problem,tzn. czasem przy ogniu pojedyńczym zacinała się lecz wtedy wystarczyło tylko włączyć serie i wszystko grało lecz teraz bawiłem się i strzelałem bez kulek i nagle replika przestała działać.Słysze że silnik w gearboxie działa i nie wiem czy bateria się wyładowała czy coś się popsuło.

Z góry dzięki za pomoc

Pisałem już że strzelałem BEZ KULEK a teraz nie rusza mi się blow back więc replika wogóle nie strzela.

Zadam pytanie jeszcze raz,czy normalne jest to że gdy bateria nie jest już w stanie napędzać repliki tak aby strzelała to czy powinien działeć silniczek bo po naciągnięciu spustu słysze jak w replice coś się dzieje ale nie strzela ona.Bo skoro jeszcze coś działa to znaczy że nie moge narazie ładować bateri gdyż nie wyrobią mi się ogniwa czy coś takiego.

Jezu... Po pierwsze - "coś się dzieje" nic nam nie mówi. Replika oddaje strzał, a kulka nie wylatuje, czy po prostu słychać, że silnik zarzęził, ale nie wykonał cyklu? Bo jeśli to drugie, to pewnie bateria zdechła i musisz ją naładować. O ile odpowiednio przeprowadziłeś pierwsze ładowanie i jej nie spieprzyłeś.