alex90023 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Poniewaz orginalny zamek nie posiada oznaczen i farba ktora zostal pokryty jest slabej jakosci chcialem zmienic na zamek od G&P albo od CNC. 1.Czy te zamki wykonane sa z takiego samego materialu co orginalny zamek od KWA (Znal)? 2.Czy zamek G&P albo CNC jest oksydowany czy malowany (jak z trwaloscia farby przy noszeniu w kaburze)? 3.Czy luzy pomiedzy lufa a zamkiem sa mniejsze i czy w ogole trzeszczy tak samo jak orginalny zamek od KWA? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Nie słyszałem o zamku "od CNC". :P zamki na pewno nie są stalowe, a skoro nie są stalowe, to nie są oksydowane. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Stalowe jak na razie widziałem tylko do G17 TMa, sam mam zamek do KSC G17 od G&P, jest ciut lepiej wykonany, nie świeci się tak jak oryginalny i ma oznaczenia, luzy drobne ma. Natomiast na G19 KSC mam zamek PGC i tu powiem cud miód:) a wcale nie jest to najdroższy customowy zamek, spokojnie możesz wydać 100 - 200$ na zamek z aluminium w CNC z różnymi bajeranckimi oznaczeniami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts