Black Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Przejrzalem chyba wszystkie watki i mam metlik w glowie - moze ktos zechce mnie oswiecic - gdzie serwisowac tego guna (chodzi na naprawe giwerki z upgradem, siadl chyba gearbox). Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Najlepiej samemu się za to wziąść :wink: To nie jest nic trudnego rozkręcić guna i zdiagnozować usterkę lub zrobić upgrade. Ale jak już bardzo chcesz ją do serwisu odesłać w celu tuningu to chyba najlepiej do Machineguna :roll: (mają największy wybór części). Możesz też skorzystać z usług osób, które MP5 ICSa już nie raz wybebeszały :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Black Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 Wybebeszylem go - urwane dwa zabki przy zebatce tloka, tlok na dole nieco zjechany, nadpalony przelacznik ognia :-( Mimo wszystko chcialbym, zeby ktos profesjonalnie mi zlozyl. Co do machinguna - ostatnio naprawiali mi giwerke wieki cale... Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Ale po co tracić 80zł + przesyłka w dwie strony :roll: Kup tłok, zębatkę... polecam też zestaw cichej głowicy tłoka i cylindra ;) Styki najlepiej przetrzeć delikatnie bardzo drobnym papierem ściernym. Pomyśl tez o wymianie dyszy, bo jeśli do tej pory się nie rozpadła to napewno to uczyni w niedalekiej przyszłości :lol: Quote Link to post Share on other sites
Black Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 Taki majster to ja nie jestem :-) Poza tym chcialbym wstawic zebatki helikalne, a tu trzeba dobrac odpowiedni tlok, jakos tego geara zlozyc itd itp. Wole puscic 80 zl + koszty przesylki, niz cos schrzanic i stracic wiele wiecej :-) Poza tym wyznaje zasade - zarob i daj zarobic innym! :arrow: :P :!: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Oj tam wielka filozofia, zęby na tłoku są albo szerokie albo wąskie, to samo zęby na zębatce tłokowej ;) (na Machinegunie wyraźnie jest napisane jakie zęby ma dany tłok, lub zębatka) Ale jak chcesz stracić ponad 100zł to proszę bardzo :? ...ja pomóc mogę ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts