sebazdy Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Witam, tak jak w temacie krótko i na temat czy warto kupić m15a4 (m16) CA? Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Witam, tak jak w temacie krótko i na temat czy warto kupić m15a4 (m16) CA? To zależy. Co lubisz, do czego, jaki stan, jaka cena? Link to post Share on other sites
Kejnkojn Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Mój kolega taką ma i było z nią całkiem sporo problemów, wysiadł bezpiecznik bez większej przyczyny, później karabin zaczął sypać kulkami (oczywiście naprawa pomogła). Teraz replika jest już stabilna i świetnie się prezentuje przy takiej szybkostrzelności i wgl; a jednak nie wiem, czy replika warta jest swojej wysokiej ceny, zwłaszcza, że prawdopodobnie musiałbyś władować w nią sporo hajsu, ale wiesz, to często zależy od szczęścia, ten sam model może być idealny, a może być bardzo awaryjny. Jeszcze jedna sprawa, o ile się nie mylę, to jest bardziej replika "na wygląd", więc nie licz na dużo feet per second (300-320). :wink: Link to post Share on other sites
Jabol Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> I klasa -> Opisy i informacje" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Link to post Share on other sites
Recommended Posts