Anyon Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Witam, posiadam problem z moim karabinkiem Cm.028c. Posiadam go juz od 2-3 lat i jeszcze nigdy mi sie z nim nic nie dzialo do teraz. Pierwszy akumlator stockowy w broni sie zlamał wiec kupiłem sobie Firefoxa 8.4v 1500mah. Pierwsze kilka strzelanek działał super lecz teraz po naładowaniu go strzeli 1-2 razy i przerywa, po odczekaniu jakichś 5 min znowu 1-2 razy strzeli i nic. Co można zrobić w tej sytuacji i ile to bedzię mnie kosztować? Proszę o szybką odpowiedź. pozdrawiam Edited January 8, 2012 by Anyon Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Prawdopodobnie akumulator jest uszkodzony. Skoro na początku strzelał w porządku, to przypuszczam, że mogła go uszkodzić ładowarka. Niech zgadnę, używasz standardowej ładowarki, którą dostałeś do repliki, tak? Niestety, ale Firefoxy są bardzo wrażliwe i trzeba je ładować wyłącznie dobrymi, sprawdzonymi ładowarkami. Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Batka albo silnik. Musisz sprawdzic na innej baterii (sprawnej na 100%) i wtedy napisz co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Anyon Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Wiecie co, zaryzykowałem i naładowałem jeszcze raz akumulator i o dziwo działa. Nie wiem jak to możliwe, byc moze nie dopiołem dobrze wtyczki i nie był poprostu naładowany ew prądu nie było w domu ale nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts