lukaszekgw Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Witam serdecznie :) jestem nowy na forum dopiero zaczynam swoją przygodę z ASG i pisze bo potrzebuję waszej pomocy kolego który zaraził mnie tą pasują wspominał mi że są takie okulary do ASG do których można podpiąć szkła korekcyjne oczywiście szukam tak do 100zł mam nadzieje że mi pomożecie Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Akcesoria" do "Ekwipunek -> Ochrona oczu i twarzy". Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Czyżby ztrpilowałeś tematy ? Kolego poczytaj forum, są i gogle i okulary które są stworzone dla "okularników" :happy: Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 mi się wydaje że koledze chodziło bardziej o jakiś link do okularków :) Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Odejdź z asg, nawet nie próbuj zajmować się tym hobby... póki nie nauczysz się samodzielnie wyszukiwać informacji i samodzielnie myśleć. Nikt tutaj nie będzie myślał za Ciebie. To już Twój trzeci temat leniu.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts