RooBooy Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 (edited) Witam z asg dopiero zaczynam za 2 dni jade kupić replike MP5A5 to juz uzgodnione mam no i chciałbym ją wypróbować jakoś wiem że na załężu jest fahna miejscówka i tam się sttrzelają w lesie jakiś stary budynek ojciec mi mówił ze po wojsku to jest jak był to coś tam mieli no niewazne........mam 16 lat skończone ;-)) preferuje ludzi młodych jestem zielony taktyke czarną mam opanowaną tak myślę ;] no i szukam ludzi na strzelankę nie jakieś bóg wie jakie zawody tylko zwykłe strzelanie godzine uzgodnimy mam nadzieje że śnieg was nie przeraz;-))chodzio by o sobote 21.01 2012 pozdrawiam karol;] Edited January 13, 2012 by RooBooy Link to post Share on other sites
Perski102 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Brak interpunkcji . Napisałbyś - "bleblebleblebleblebleblebleble" - efekt taki sam jak wyżej . Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Poszperaj w działach regionalnych na forum. Ten dział, to nie miejsce na takie tematy. Przywiązuj więcej uwagi do poprawnej polszczyzny. Link to post Share on other sites
Recommended Posts