tokar92 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Witam chciał bym sie dowiedzieć czy ktoś z was używa tych okularów http://www.military.pl/okulary-strzeleckie-bobster-esb-shooting-glasses_1566t.html i czy możecie mi podpowiedzieć czy warto je brać czy nie ma z nimi żadnych problemów z góry dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Sam użytkuję te okularki to się wypowiem. Używam ich zarówno do AS jak i na rower, i jestem z nich zadowolony. Szybko odprowadzają parę, są wytrzymałe, wymiana szybek nie stanowi problemu. Regulowane zauszniki, niestety tylko w kwestii długości, a nie jak np w Uvex I-vo i lekkie góra-dół. Szybka bardzo duża, co czyni je dość dużymi okularami. Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted January 14, 2012 Author Report Share Posted January 14, 2012 a używasz też wkładki na szkła korekcyjne ? Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Tak, z tym że kupiłem te tańsze ( nie dedykowane). Trzymać się trzymają, ale troszkę latają. Jeśli chcesz mieć 100% komfortu że nie zgubisz bierz te przystosowane, jeśli nie, tańsze też będą ok. Quote Link to post Share on other sites
tokar92 Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts