bargl1991 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Mam pytanie na temat montowanie Hop Up-u. Replika w której o która mi chodzi to M4 CQB ( niekiedy pisze M933). Od razu powstrzymam lawine komentarzy że cos dobrego zaczyna sie od cm.028, to wszystko wiem ;) To nie dla mnie, znajomy to juz kupil. W tym egzemplarzu nie ma regulowanego Hop Up-u, da sie to jakos poprawic, np wymieniajac jakas czesc? Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 W komentarzach do tej repliki na stronie sklepu ktoś napisał że kupił standardowego hi-capa do tej repliki i że mu nie działa (otwór jest z drugiej strony) więc pewnie komora jest niestandardowa. Czyli nie da się. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Jak wyżej. Nawet jeśli by mógł, to musiałby wybulić przynajmniej 2 razy tyle, ile kosztowała ta zabaweczka :) Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Nie ma sensu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts