Attero Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Jak w temacie, jak rozebrać BOYIowskiego maga? Odkręciłem te dwie śrubki z góry, nic więcej nie ma, a mag nie ma najmniejszego zamiaru wyjść ze skorupy... Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Spójrz na boki magazynka, powinny tam być prostokątna dziurka (nie mówię o okienku na zatrzask) trzeba wcisnąć plastikowe "uszy" i środek magazynka powinine wyjść. Quote Link to post Share on other sites
kolczykk0 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Odkręcasz to czarne u góry, zsuwasz czarną stopkę na dole i rozkładasz na dwie połówki cały magazynek. Przynajmniej moje magi do KACa się tak rozkłada. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Jest na dole czarna, wyglądająca na zsuwalną stopka, tylko jest tam takie okrągłe... coś, co blokuje tą stopkę. Quote Link to post Share on other sites
OzO.93 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 (edited) Możliwe jest że twój magazynek jest sklejony , mój magazynek był sklejony kilkoma kroplami kleju a magazynek był kupiony nowy z repliką . Tą czarną stopkę nic nie powinno blokować . Edited January 16, 2012 by OzO.93 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts