PANZER1994 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Witam serdecznie wszystkich maniaków. Mam do zaprezentowania bardzo fajną gierkę na steama. Jest to Survival Horror Co-op (FPS) umieszczony we współczesnych realiach ,ale też nie do końca. Mamy za zadanie przetrwać daną ilość fal mutantów (4/7/10). Może nie brzmi jakoś epicko ta liczba, ale uprzedzam że nie trudno zostać dosłownie zjedzonym XD. Doskonała gierka na granie ze znajomymi. Wszelkie pytania na ten temat piszcie na tym forum. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PANZER1994 Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 Kurde nooo . Jakoś wbijacie na ten temat a nic nie piszecie chociaż steama swojego byście podali. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Marna gierka. Lepiej zaopatrzec sie w Left For Dead, lub np. Payday The Haist. Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nie jest taka zła biorąc po uwagę, że kosztowała 10zł w biedronce ;) Oczywiście nie pobije kontry z L4D2, ale całkiem przyjemnie się w nią gra. Quote Link to post Share on other sites
Tymoszczuk Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jak dla mnie gra jest dobra. Za 15 zł to jest super. Wprawdzie szybko się nudzi ale przecież zawsze można do niej wracać. W porównaniu do LFD2 ma wiele wiele więcej map. Jak coś mój Steam: tymoszczuk871 . Chętnie zagram. Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 (edited) Teraz trwa promocja na steamie. KF za 15 złotych. Zajebiście się gra ze znajomymi. Mam już przegrane prawie 400h. Gorąco polecam tą grę. Edited November 3, 2012 by Sharikq Quote Link to post Share on other sites
Wlepo Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Odświeżam ;P Gra kto w to jeszcze? Od roku pykam se w to po różnych serwerach ale fajnie by było zagrać jaką zgraną drużyną z komunikacją głosową. Quote Link to post Share on other sites
dixuwalker Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Ja już nie posiadam tej gry, ale swojego czasu się nieźle ją maniaczyło. Najlepiej wspominam mapę od community w kościele, gdzie leciała piosenka Rammstein - Hallelujah oraz farmę :D Jak za niską cenę, to jednak gierka była kozacka, zwłaszcza z DLC, gdzie potem była tak wielka masa broni, że to szok. Wiadomo, że L4D2 nie przebijało ani oprawą ani klimatem, jednak L4D to gra dojdź z punktu A do B, a KF to zwykły survival w określonym rejonie, więc są to odrobine różne gry. W KF trzeba jednak nazbierać hajsu na dobrą broń, bo na glebie leży tylko syf, nie dobre giwery jak w L4D. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts