Urb_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Witam ! Chcę kupić buty taktyczne, ale nie mam pojęcia jakie, czytałem na forum o różnych modelach ale albo kosztują 600-700 zł, albo trzeba z zagranicznych sklepów ściągać. Miałem tzw desanty, buty dość wygodne i nie przemakalne, ciepłe, niestety za ciężkie na całodzienne chodzenie. Jakie polecacie buty z tańszych, nieprzemakalne jak wdepnę w jakąś kałużę, lub wejdę jedną nogą w strumyk. Muszą być chodź trochę przewiewne. Wiem że nie ma uniwersalnych butów na cały rok, chodzi mi o takie na cieplejsze dni. Zimą grube skarpety, a jak na prawdę przymrozi to wskoczę w desanty. Z góry dziękuję za pomoc ! ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 (edited) Parę tematów niżej masz temat "Wybór butów" ,padają tam nazwy dobrych i polecanych butów. Poczytaj,może znajdziesz coś dla siebie. Edited January 17, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Urb_ Posted January 17, 2012 Author Report Share Posted January 17, 2012 Aha, szczerze to nawet nie widziałem tego tematu jak przeglądałem strony. Dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts