HerGuliwer Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Witam Mam zaszczyt zaprosić Wszystkich miłośników historii i strzelania w klimacie WW2 na spotkanie ASH na Podkarpaciu. więcej informacji w tym temacie: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120801-ash-bitwa-o-las-hurtgen-luty-1945-19022012-nowa-deba/ Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 interesting, pogadam z moja druzyna :) Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 A na ilu chłopa przewidziana jest impreza? Link to post Share on other sites
HerGuliwer Posted January 19, 2012 Author Report Share Posted January 19, 2012 (edited) A na ilu chłopa przewidziana jest impreza? O to bym się nie martwił :biggrin: .Teren jest spory myślę ze spokojnie nawet do 100 osób. :zastanawia: Wiadome czym więcej chętnych tym lepiej. Ewentualnie wprowadzimy możliwość leczenia i medyków. Także nie widzę problemu jak przyjedziecie w tylu ilu będzie Was chętnych. Pozdrawiam. PS.Oczywiście to rozgrywce: ognisko,kiełbaski,piwko i integracja... :biggrin: Edited January 19, 2012 by HerGuliwer Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 O maj Gasz i ja bym musiał iść na WAGARY potocznie zwane u nas blałką :hahaha: Link to post Share on other sites
HerGuliwer Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 O maj Gasz i ja bym musiał iść na WAGARY potocznie zwane u nas blałką :hahaha: Tak jak napisałeś Przyjacielu musisz iść na wagary. Kanapki do plecaka,plecak na plecy,buty na nogi, kilka kulek do kieszeni i do przodu tzn. do Nas miało być. :icon_razz2: Link to post Share on other sites
xxNDxx Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=AcGgQH_evS4&feature=related Dla tych co nie byli... Edited February 25, 2012 by xxNDxx Link to post Share on other sites
Recommended Posts