Jamoszaf Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Siema. Jestem nowy w środowisku ASG i chcę kupić pierwszą replikę. Czytałem opinie o wielu replikach do 500 zł, ale ostatnio na Gunfire są dobre promocje i są tam repliki o których jeszcze nie było mowy na forum: 1) GF733 - 2 lata gwarancji, metalowe body, wystarczająca moc. 2) GF47 Classic - w całości z metalu i drewna, wystarczająca moc. 3) GF36 Compact Plus - 2 lata gwarancji, najdroższa z tutaj wymienionych, dość słaba, ma wbudowaną lunetę. 4) CM042S - ludzie ją chwalą, w całości z metalu i drewna, bardzo duża moc lecz ma bardzo duży minus - podobno kolba jest bardzo podatna na uszkodzenia (łamie się lub wyrabiają się zawiasy - uroki ZnAl-u) - ktoś napisze ile mu wytrzymała kolba w tej replice? 5) RK-01 - najtańsza ze wszystkich tutaj wymienionych, dość słaba, metalowe body, kolba wytrzymalsza niż ta w AKS. Doradzicie mi co wziąć? Czy opłaca się wziąć coś z GFC (przypuszczalnie są to repliki np JG tuningowane przez Gunfire i sprzedawane drożej - chociaż z tymi promocjami to wychodzi nawet tanio). Edited January 29, 2012 by Jamoszaf Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 HA w RK boyia kolba jest wytrzymała, nie wiem gdzie czytałeś, ale zmień źródło lub okulary :D Link to post Share on other sites
Jamoszaf Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Źle napisałem, miało być: "kolba wytrzymalsza niż ta w AKS". Już poprawiam żeby nie mylić reszty forumowiczów :) Link to post Share on other sites
arend Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Problem poruszany wielokrotnie. Wystarczy poszukać. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts