kefirek Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Witam. Kilka lat temu jeździłem na strzelanki i bawiłem się tak dość amatorsko. Replika za 500 zl i było OK. Teraz chciałbym wrócić jednak trochę czasu minęło i nie jestem już na tym przysłowiowym TOPie jeżeli chodzi o sprzęt. Mam do przeznaczenia 3000 zł na szturmówkę, ale nie wiem w sumie jaką. Do niej bym chciał Kolimator, może granatnik, jakąś zapasową bateryjkę i kilka innych dodatków może do tuningu. Jak się rozglądałem w sumie fajną opcją jest to: http://www.casg.pl/product-pol-671-Coyote-Custom-SCAR-ASSAULT.html Jaka jest może wasza opinia na temat tego sprzętu? A może coś innego? Dzięki z góry :] Pozdrawiam Kefir Link to post Share on other sites
arend Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: dubel tematuJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts