Grey Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) ŚDKA Duchy organizują strzelankę 19 lutego (o ile miną już tak silne mrozy). Co myślicie o zgłoszeniu do jednej ze stron i wspólnym działaniu 'warsztatowców'? Temat o strzelance: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/121237-misja-jugoslawia/ Edited February 3, 2012 by Grey Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Świetny pomysł, jestem ZA. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Popieram przedmówcę. Quote Link to post Share on other sites
Zarazza Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Pomysł dobry wklejam imprezę do naszego kalendarza Quote Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 105ta Popiera ;) Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Po kolejnych rozmowach z Archie z Duchów. Jako grupa warsztatowa nie bardzo możemy tam zaistnieć. Odgórnie zostanie narzucona struktura dowodzenia i dowództwo. W efekcie - nadal polecam imprezę wszystkim uczestnikom warsztatów, ale nie będzie to impreza, na którą oficjalnie się organizujemy i nie robimy oddzielnych zapisów. Każdy team zapisuje się we własnym zakresie do dowolnej wybranej przez siebie strony. Jeśli chcecie jechać jako ta sama strona, ten wątek może wam służyć do umawiania się. Osobiście nie jadę (bo i tak miałem zamiar biegać bez repliki tylko w roli dowódcy całej grupy). Quote Link to post Share on other sites
Lamus Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Moi się raczej nie zjawią, a mi osobiście szkoda czasu na jebankę marnować. Potwierdzę na 100% do środy. Quote Link to post Share on other sites
Lamus Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Mam dwie osoby chętne, więc grupowo odpadamy. Może zjawią się indywidualnie, ale wątpię. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Niestety, ale u nas ludzie się porozjeżdżali i nie damy rady się pojawić. Sorry, panowie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts