Hoplita Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Jakieś pozytywne wieści w sprawie mundurów? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Pewno takie same jak o Gydach na forum specopsa. Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Nie prowadzę sprzedaży w firmie NFM, wyraziłem się chyba dostatecznie jasno. A Gydy na forum Specopsa były ale się zmyły, towar się skończył, interes zwinięty. Nie wiem co to za powiązanie. Co do mundurów GARM. Nie będą dostępne w tanich wersjach. Nie ma zasobów produkcyjnych przy aktualnych zamówieniach przetargowych. Z półki są dostępne tylko wersje trudnopalne z Defendera 210. Niestety, nie pomogę, firma nie może zająć się teraz wszechdostępnym detalem, mam nadzieję, że jednak się to zmieni. Na pewno powiadomię Was o tym. pozdrawiam Skaut Quote Link to post Share on other sites
tomek1980 Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 http://www.special-ops.pl/zdjecia-uzytkownikow?sort=created OSŻW WARSZAWA Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts