Didi Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Najlepiej jakieś lipo. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Najbardziej polecamy dobrą łądowarkę. Wtedy jest szansa, że nawet stockowy akumulator będzie wystarczał na potrzeby typowej, sobotniej nawalanki. Różnice w FPSach są spowodowane m.in. brakiem powtarzalności egzemplarzy. Quote Link to post Share on other sites
Farc1k Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 (edited) No dobra to ja wybrałem ... CM.048M z Gunfire bo mają taniej niż na tajwanie i to o 60 pln . Do tego chciałem zamontować jakieś koli typu ET i mam pytanie czy ten montaż będzie pasował do tej repliki ? :zastanawia: Edited February 7, 2012 by Farc1k Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 (edited) to polub gunfire jeszcze na facebooku i zgarnij kupon zniżkowy o wartości 50 zł :) http://www.facebook.com/ASG.Gunfire Ja na twoim miejscu zamiast bloku gazowego,to kupiłbym montaż ris,pod jaskółczy ogon. Edited February 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Na Gunfire ta replika jest niedostępna. Quote Link to post Share on other sites
Farc1k Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 No niestety nie ma ;/ ... może do początku marca będą , bo wtedy planuję zakup... hmm no niby łatwiej by było tak zamontować ale mi bardziej by pasowało na lufie , na razie tylko teoretycznie pytam czy by pasowało , bo są tam jak by uchwyty na lufę zewnętrzną a w CM.048M chwyt jest z drewna i czy nie będzie to jakoś kolidowało ze sobą itp :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts