KuzKo Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Witam! Jestem zielony, a niedawno kupiłem sobie Sig Sauera M82, proszę dać mi linki (najlepiej allegro), w których bym owy magazynek znalazł Tak do 30 zł Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Lepiej sprzedaj tą replikę i kup coś porządnego. Kupowanie magazynków do replik z plastikowym GB to wywalanie kasy w błoto Quote Link to post Share on other sites
szu997 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Chłopie, kasuj temat, póki jeszcze Cię nikt nie zjadł. :P A tak na serio, to szukanie nie boli. Quote Link to post Share on other sites
KuzKo Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Lepiej sprzedaj tą replikę i kup coś porządnego. Kupowanie magazynków do replik z plastikowym GB to wywalanie kasy w błoto Mnie się tam podoba, a prosiłem o linki do magazynku Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Nikt o zdrowych zmysłach nie kupuje magów do replik, które po dwóch tygodniach się zniszczą. Quote Link to post Share on other sites
KuzKo Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Nikt o zdrowych zmysłach nie kupuje magów do replik, które po dwóch tygodniach się zniszczą. Ach, czyli radość z mojego prezentu urodzinowego potrzebna nie była. :( Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Prezent.prezentem. Nie ważne jaki, cieszyć powinien. Co do maga to odłóż na np. lepszą replikę. Kupisz sobie jakiegoś shotguna za ~ 190 zł z gunfire i będziesz badziej zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
KuzKo Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Prezent.prezentem. Nie ważne jaki, cieszyć powinien. Co do maga to odłóż na np. lepszą replikę. Kupisz sobie jakiegoś shotguna za ~ 190 zł z gunfire i będziesz badziej zadowolony. Ha, mam go już ponad miesiąc i hula jak ta lala ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts