Trav3l Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Witam wszystkich. Potrzebuje porady. Co mogło się stać, jeżeli komora hop up tak jakby lata w środku broni g36. W sensie jest nastawiona dobrze, po czym po 2 - 3 strzałach sie przesuwa blizej badz dalej gb, przez co kulki sa zle podawane i replika pluje na 10 centymetrów ? Dodam, że zakupiłem dzisiaj nową komorę hop-up i nadal dzieje sie to samo ; / Link to post Share on other sites
michal34343 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 A masz założoną sprężynę dociskającą komorę do geraboxa? Link to post Share on other sites
Trav3l Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 a gdzie ona sie znajduje ? czy to moze byc wina tego ze nie mam tej sprezyny na lufie ? w 0:16 na filmiku ? Link to post Share on other sites
michal34343 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 jeżeli nie masz tej sprężyny to na 90% to jest przyczyna Link to post Share on other sites
Trav3l Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 gdzie zakupic taką sprężynę bądź coś innego wykombinować? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Znajdź w garażu/szopie/narzędziach Taty/narzędziach Dziadka/narzędziach starszego brata. I jak powiesz, że nie ma, to nie uwierzę. :P Mogę Ci wtedy taką sprzedać. ^^ Link to post Share on other sites
Trav3l Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 problem rozwiązany, dzięki ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts