ssnejker Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Witam! Zamówiłem replikę rk-05 od boyia od jednego z forumowiczów (czekam właśnie aż przyjedzie przesyłka) ale nurtuje mnie jedna sprawa w związku z repliką a konkretnie: moje pytanie to czy broń będzie dobrze strzelała na tych elementach? Czy nie trzeba będzie wymieniać elementów repliki gdyż głowica jest poszerzona a reszta elementów jak mniemam nie jest, czy nie trzeba będzie kupować reszty elementów "poszerzanych"? "Wzmocniona, łożyskowana głowica tłoka o poszerzonej średnicy Guardera" http://wmasg.pl/pl/consignment/show/197831 Tu jest opisana specyfikacja maszyny. Wydaje mi się że temat napisałem w dobrym dziale. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Poczekaj aż replika dojdzie , postrzelaj , jak wszystko będzie dobrze to nic nie ruszaj. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Jak ta głowica wchodzi w cylinder dobrze , to po co coś ruszać ? Będzie nawet dużo lepsza szczelność od stockowej głowicy . Oczywiście ta głowica uszczelni też się przy cylindrze bore up :) Wystarczy odpowiedni o-ring Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 W replice zostało wymienione dość dużo cześci,co powinno odbić się na kulturze pracy repliki.Jedyne co z nią rób to dawaj do serwisanta co 2-3 miesiące na przesmarowanie i uszczelnienie.Dokup jeszcze lipo i będziesz zadowolony ;) Quote Link to post Share on other sites
ssnejker Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 Dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Heh ludzie, czy Wy kiedykolwiek próbowaliście wcisnąć głowicę bore up guardera do cylindra non bore?? Jak Wam się uda, dajcie znać i dopiero potem piszcie takie dyrdymały... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts