Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Magazynek mid-cap M4 z King Arms

Recommended Posts

Używałem takich kilka lat temu. Spisywały się bardzo dobrze, nie było problemów z zacinkami i niepodawaniem kulek. Nie wiem jak teraz, ale moje były matowe, nie zalatywały tanim plastikiem.

Nawet można je wyczyścić w razie jakby się usyfiły. W jednym magazynku wystrzeliła mi tylko zatyczka trzymająca sprężyne ( w stopce magazynka), po prostu złamał się zaczep w tejże zatyczce. Ale to było po mniej więcej dwóch latach używania, jakoś tak. A i takim niespodziankom można zaradzić. Jak za te kasę, to dość fajne magazynki.

• 1 year later...

Mam jednego takiego i powiem tak:

Jak każdy mid cap jest diabelnie wybredny na kulki ale ten szczególnie chyba :P

Np na rockestach jest nieznośny i nawet jak mu dasz pożywkę w postaci silikonu to jedyny z tego skutek ze on dalej zaciety a Ty sobie spaprasz hop siupa:P

I na dodatek (ja go używałem do m4 kwa 2 generacja) lata w emce jak chce a z podawaniem tez ma problemy trzeba go cały czas od dołu trzymać:P

I jeszcze żeby nie było za ,,pięknie" ten plastik jak go naładujesz tak do ok 100-110 kulek moze strzelić więc go trzeba taśmą izolacyjną w około żeby wytrzymał:P

Może to przez replike ale ja go nie polecę:P

Powiem ci tak mój kolega miał 3midy wszystkie mu się cieły w replice m4 asg/kwa,ja posiadam midy CA i są naprawdę świetne 0 zacinek,0 smarowania i chodzi pięknie dołóż te 30zł i masz porządnego maga.

Pozdrawiam Oti :maniak_luzik:

Np na rockestach jest nieznośny

Na rocketsach, choćbyś nie wiadomo jak próbował, to dobrze nie będzie. Zmień kulki na jakieś "normalne". U mnie rocketsy zacinały się wszędzie, każdym jednym magazynku. I tak nawiasem mówiąc od lat nie smaruje magazynków, bo to może poprawić sytuacje tylko na chwilę, a później wszelki pył i brud klei się i w środku robi się bajoro. Dobre kulki to podstawa przy mid-capach.